maanantaina, marraskuuta 9

Tämän viikon alku

Join eilen kaljaa pitkästä aikaa. Lääkekuuri loppui ja tänään koulun alkaminen puolen päivän tietämillä antoi syyn hieman rentoutua hyvässä seurassa. Huomenna tulee kolme viikkoa täyteen Tiinan ja minun projektin käynnistämisestä. Kenties kuunnelmaäänitysten jälkeen suuntaan kenkäni viinin lappamis- ja kirkastamistalkoisiin.

Tämän päivän olen kärsinyt energisyydestä. Olo on kuin keväällä. Nukuin todella hyvin ja pitkään viime yönä eikä ne lääkkeetkään ole enää väsyttämässä. Luulin jo kärsiväni syysmasennuksesta, mutta onneksi en sittenkään.

Perjantaina satoi lunta. Paljon lunta. Eilen se sitten oli hävinnytkin aika lailla. Nyt ulkosalla taitaa olla masentavan eteläinen syystalvi-ilma. Jälleen yksi syy kaivata synnyinseuduilleen.

Tämä viikko vaikuttaa alkaneen hyvin. Tämä viikko on myös täynnä pitkiä päiviä, mutta uskon niiden olevan hyvin opettavaisia ja hyvin hymyntäyteisiä. Tällä viikolla pitäisi myös niiden monitorienkin viimeinkin lipua perille. Ja viikon pitäisi päättyä viininmaistijaisiin.

Joululomaan taitaa olla jotain viitisen viikkoa.

♫ Anna Puu - C'est la vie

0 kommenttia tähän asiaan.: