torstaina, heinäkuuta 30

Festarieläin? Joo en ole näköjään...

Olin tuossa viikonlopun verran Qstockissa ja totesin tulleeni wanahaksi. En ollut millään lailla edes täpinöissä festareita edeltävällä viikolla, enkä oikeastaan kokenut minkäänlaista kihelmöintiä koko viikonlopun aikana. Lähinnä festareille meni siksi, kun oli ostanut lipun kuitenkin kyseiseen tapahtumaan. Muuten varmaan oisin jäänyt nukkumaan.

Olen pettynyt itseeni edelleen. Ja häkeltynyt. Miten minusta on tullut tällainen? Näin tylsä ja VANHA! Ilmat suosi koko viikonlopun ajan, joten siitäkään ei välinpitämättömyyteni kinkereitä kohtaan johtunut.

Todellisuus on kuitenkin, että olen enemmän baarikeikka ihmisiä. Baareissa on intiimimpi tunnelma, bändi on siinä jotenkin käsillä ja kosketeltavana, samalla tasollakin enemmän kuin me normiväki. Harva bändi ainakaan täällä rakkaassa kotimaassamme osaa ottaa korkean ulkolavan ja loppumattoman yleisöalueen haltuunsa. YUP ja Zen Café olivat mahtavia livebändejä, sillä he saivat fiiliksellä täytettyä koko festarialueen. Harmi että kumpikin bändi on tätä nykyä kuopattu.

Ei festarit nyt ihan täysi sukka ollut omalta kohdaltani. Koin elämäni hienoimman keikkakokemuksen Maj Karman äijien huitoessa lauteilla: vettä tuli kuin esterin perseestä ja äijät vetää ihan sietämättömän energistä settiä! Parasta melkeinpä mitä olen kokenut housut jalassa...

Tästä eteenpäin kyllä taidan jättää festarit suosiolla pois kesäohjelmistostani ja tuhlata nekin rahat baareihin.

0 kommenttia tähän asiaan.: