maanantaina, syyskuuta 28

Viikonlopuista, elämisestä, haluamisesta

Pelottavaa miten nopeasti sitä viikonloput menee nykysellään täällä. Sunnuntaina jopa vähän ärsyttää, kun tietää että seuraavana päivänä ei ihan niin pitkään voikaan nukkua ku nukuttaisi. En olisi viime vuonna vielä valittelevani, että kun on niin lyhyt viikonloppu.

Taas alkoi jälleen siis uusi viikko. Kahden viikon päästä olenkin taas Kajaanissa viettämässä syyslomaa. On ihan älytöntä mitenkä sitä vasta lähti Kajaanista ja tuntui, että sinne paluuseen on tuhottoman pitkä aika. Silloin tuleva vuosi ahdisti kyllä oikeasti. Täällä on kyllä tosi kivaa, mutta kun Kajaanissa on superkivaa koko ajan. Mutta nyt on tullut huomattua, että kyllä tää oikeasti on mukava paikka elää ja opiskella. Eikä enää mene viikkoa toipumiseen, kun joku Kajaanin tyyppi/tyypit täältä lähtee. Kummasti murheet kaikkoaa kun kouluun pääsee. Täytyy edelleenkin ihmetellä, kun on pitkästä aikaa moneen vuoteen koulussa, jonne on mukava mennä (jos ei nyt puhuta mistään englannin, matematiikan tai taloushallinnon tunneista).

Haluaisin shoppailemaan. Lähinnä EMP olisi juuri SE paikka, mistä haluaisin tilata mm. housut ja jonkun In Flames -hupparin. Kiva olisi myös ostaa CMX:n Aura- ja Isohaara-levyt sekä viimeinkin ne Yamahan studiomonitorit. Pitäs käydä niitä vielä kuuntelee tuossa naapurikämpässä. Hinta-hupisuhde kuulema ihan kohdillaan noissa kaiuttimissa. Onneksi kohta on taas tukipäivä.

Tahtosin leikata hiuksetkin. Kesäkuvissa se oli kiva se keesi. Ja värjätä nää mustiksi.

Ylihuomenna Joensuuhun.

2 kommenttia tähän asiaan.:

L kirjoitti...

Moi,
Ajattelin kommentoida tänne, että pääset sitten tätä kautta lukemaan myös minun blogia :)

Mä olen kanssa ihmetelly, miten nykyisin kouluunmeneminen on poikkeuksetta kivaa, enkä voi kuin kummastella niitä kavereita, jotka laskevat vuosia, kuukausia ja päiviä koulun loppumiseen...

-Laura (the Savonlinna)

Anonyymi kirjoitti...

Hinta-hupisuhde on varmasti sata kertaa parempi kuin hinta-laatusuhde, mikäli suhde on kohdallaan :P

Kasmatus