torstaina, maaliskuuta 26

Hetki ennen kouluun lähtöä

Viimeinen koulupäivä tälle viikolle. Viikko meni suhteellisen reippaaseen tahtiin. Muistan viime torstaina toivoneeni ajan menevän hurjaa vauhtia, sillä tänään alkaa L-koodi. Jätän sen vuoksi jopa yhdet bileet todennäköisesti väliin. Ehkä jopa terveellisempi vaihtoehtokin tuijottaa telkkaria, mitä altistaa itseään alkoholille. Varsinkin kun ideana olisi olla juomatta vielä parisen viikkoa.

Tämä viikko on ollut suhteellisen mukava. Joka päivä koulu on alkanut siinä puoli yhden maissa ja pisimmilläänkin penkkejä on tarvinnut kuluttaa viiteen asti illalla. Mielellään onkin herännyt sitten hyvissä ajoin fiilistelemään kevättä, tekemään ruokaa ja kuuntelemaan musiikkia. Viimeinkin olen löytänyt Scandinavian Music Groupin maailmaan. Sopivan letkeää kevätmielimusiikkia ja varsinkin Hölmö rakkaus on niin osuva biisi tähän fiilikseen. Samalla siinä on kuitenkin jotain niin kesäistäkin, että tuota vuoden vähälumisinta aikaa alkaa kaipaamaan vaan entistä hullummin. Odotan ensi kesää enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Kaikki ihanat ja rakkaat ihmiset ovat taas pitkästä aikaa samassa kaupungissa ♥

Olen hurahtanut lenkkeilyyn. Ihan täysillä. Odotan melkeinpä  lenkkiä enemmän päiväohjelmassani kuin nukkumista. Tiistaina kävin oikein kunnon hikilenkillä, ja voi perse että tuntui hyvältä rääkätä itseään kunnolla kahteen viikkoon. Pari viikkoa sitten viikko meni hyvin lahjakkaasti studiossa ja viime viikon makasin sängyssä. Tänään jalo tarkoitukseni olisi taas eksyä uuden addiktioni pariin, ellen sitten mene jonnekin etkoille kattelee tuttuja naamoja.

Eipä siinä. Nyt vielä vähän kaffeeta nassuun ja sittenpä kouluun.

♫ Scandinavian Music Group - 100 km Ouluun

1 kommenttia tähän asiaan.:

Usva kirjoitti...

Vai että semmoista. Kuulostaa leppoiselta kuitenkin. Jotenkin ymmärrän tuon sun lenkki-innostuksen kun ite oon innostunut noista pikku punteista.

Hei mutta sitä minä vaan että mikset sä koskaan käy raapustaa mitää sun kummitytölle sen blogiin. Odottaa sitä niin kovin, niin siis se kummityttö;)