lauantaina, maaliskuuta 28

Laiska, tyhmä ja saamaton

Viikonloppu. Enkä ole tehnyt vielä mitään tälle päivälle, vaikka tarkoitus oli olla ahkera. Heräsin tasan kello 13. Nyt on vielä aivan liian aikaista tehdä yhtään mitään. Piristyn normaalisti tuossa seitsemän aikoihin toimimaan ja tekemään ja tämä aktiivinen vaihe jatkuukin sitten pitkälle yöhön. (Jos olisin eläin, olisin siis todennäköisesti hamsteri. Eikös ne ole ilta-aktiivisia?) Voisin myös syyttää säätä tästä vetämättömyydestä, ulkona sataa lunta pitkästä aikaa eikä keväästä enää ole tietoakaan. Se siitä sitten. Tai sitten olen vain yksinkertaisesti laiska.

Rahat on loppu. Tilasin silti korvakorun, joka oli perimmäinen syy edes aikoja sitten alkaa rei'ittämään korvaani. Kävin sitten vielä tuhlaamassa lottoon ja jokeriin siinä hullussa toivossa, että sieltä edes jotain tipahtaisi. Meinaan, että on semmonen summa siellä etsimässä tänään omistajaansa, että huh huh. Kun ei kerran ole onnea rakkaudessa, niin silloinhan sitä pitäisi olla pelissä.

Elämä on taas jotenkin eksyksissä. Pitkästä aikaa. Haluaisin kesän tänne nyt ja heti tai edes helpottavan humalan. Johan tässä on ollut yli kolmen viikon selvä putki.

Olis täällä edes naisia joille flirttailla. Mutta eipä näy niitäkään.

1 kommenttia tähän asiaan.:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta onhan sulla se ruotsin opettaja :D

Kashmaani