tiistaina, huhtikuuta 7

Kevättä rinnassa ja kämppäpähkäilyä

Olen niin riemuissani edelleenkin keväästä ja siitä, että lähden jo huomenna synnyinseudulle! Siellä onkin toivottavasti sitten enemmänkin Rakkaita Ihmisiä, niin törmäilee myös tyyppeihin, joita ei oikein ole nähnyt talven aikana. Englannin tuntien poissaolojen kanssa menee vaan vähän tiukalle, mutta jospa sieltä vaan jotain lisätehtäviä läpsähtäisi.

Olin jo innoissani, että lähtisin kävelemään ensi syksynä tästä kämpästä. Siis kyllähän tähän mahtuu, vuokra on oikein sopiva ja siihen vielä kuuluu vesi + netti + sähkö. Elämiseen jää siis suhteellisen mukavasti rahaa. Naapuritkin ovat mitä mukavimmat ja mitä tärkeintä: viereisten ovien takana ei asu valittavia mummoja. Bileet siis ovat taattuja tässä huushollissa.

Kävin kuitenkin vilkaisemassa ja riemastuinkin hetkellisesti eräästä yksiöstä. Se olisi tässä lähellä ja ISO eli 35 neliötä (nykyinen luukku siis 23 neliötä...), mutta olisin saanut sen vain syksyksi. Vuokra sinällään olisi ollut parisen kymppiä halvempi kuin tässä, mutta siihen olisi joutunut sähkön ja netin ottamaan lisäksi. Plus pyykinpesu maksoi 2 €/kerta. Niin ja ei tosissaan olisi kannattanut näitä vähäisiäkään romuja lähteä nyt raahaamaan sinne pelkän syksyn takia, varsinkin kun vuokranantaja uhkaili vuokrannousulla. Joskeväällä varaa tän kämpän koko ensi vuodeksi, saa tän vielä samaan hintaan + siihen tulee ensi syksynä lisänä vielä saunavuoro kerran viikkoon. Ja kun vielä kuulin, että samat ihanat naapurit jäävät myöskin tähän ensi vuodeksi, olin jo todella varma omastakin muuttamattomuudestani.

Eilen illalla huomasinkin miettiväni innoissani, mitä kaikkea tarvitsen syksyksi tänne lisää ja mitä voin jättää kotia. Säilytystilaa olisi ihan mukava saada lisää ja isompi pöytä, varsinkin kun tuo musaromu ei tule rajoittumaan noihin mööpeleihin. Katsotaan vaan, niin tässä käy niin kuin kerkesin jo viime syksynä naureskelemaan: majoitan tätä luukkua vielä neljäntenäkin vuonna.

(Kuva kämpän ikkunasta.)

0 kommenttia tähän asiaan.: