maanantaina, huhtikuuta 13

Ensimmäistä ja viimeistä kertaa

Olen elänyt koko päivän käytännössä riisipuurolla ja kofeiinilla, joten on jälleen mitä mainioin hetki päivitellä elämäänsä tänne.

Pääsiäinen oli mitä mainioin. Oli ihana hengailla rakkaiden ihmisten kanssa, tehdä kivoja juttuja, kuunnella hyvää musiikkia. Antoi mukavan maistiaisen tulevasta kesästä, josta tulee varmasti ikimuistoisin koskaan!

Ensimmäistä kertaa olin katsomassa Kotiteollisuutta Kajaanissa ja olin myöskin ensimmäistä kertaa Bepopissa. Todennäköisesti myös viimeistä kertaa kyseisessä baarissa, ei yleensäkään saa oikein noi S-ketjun ravintolat syttymään... Mutta Kotiteollisuuden vuoksi mitä vain! Itse keikka oli kyllä ihan hyvä, jotenkin vaistosi sedistä että niilläkin tais olla ihan hyvä fiilis soitella. Lavan paikka nyt ei ollut mikään maan mainioin, mielestäni jopa mahdoton miksauksen kannalta, mutta fiilis oli kyllä ihan kunniallinen siitä huolimatta. Ja huomasi olevansa Kajaanissa, kun oli niin paljon tuttua porukkaa samassa paikassa.

Tänään olikin yllättävän tiukkaa sitten lähteä takasin Virroille ajelemaan. Kuitenkin ajatus siitä, että todennäköisesti ihania ihmisiä näkee Joensuussa vapun aikaan ja ettei kouluakaan ole enää liiemmälti, sai minut nostamaan kytkintä ja suuntaamaan etelään. Viimeistä kertaa siis tälle kouluvuodelle ajoin tuon välin. Siinä se on mennyt. Uskomattoman nopeasti.

Tietty ajatukset ja aivotkin kannattaisi pakata mukaan laukkujen kanssa. Olin Keuruulla, kun huomasin ettei tankissa ole turhan paljon löpöä jäljellä. Jäin tankkaamaan paikalliselle ABC:lle. Avasin tankin ja tapojeni mukaan nostin tankin lukkokorkin auton katolle. Jostain syystä Visani ei suostunut oikein vinkumaan automaatissa, joten istahdin takasin autoon ja ajattelin kokeilla jotain toista paikallista huoltoasemaa. Kiihdyttäessäni autosta kuului outo ääni, katsoin taaksepäin ja näin bensatankin luukun repsottavan sepposen selällään. Ajattelin oudon äänen olleen bensatankin korkin, joka oli nyt ilmeisesti lentänyt tien pintaan. No, eipä muuta kuin auto mahdollisimman pian ympäri ja parkkiin ABC:n pihaan. Olosuhteita paransi vielä vesisade sekä juuri laskeutunut pimeys. Lähdin kävellen kattelemaan äskettäistä ajoreittiäni, mutta korkista ei ollut hajuakaan. Palasin pettyneenä, maani myyneenä ja erittäin vittuuntuneena takaisin ABC:lle. Näin juuri sopivan kokoisen möykyn kököttävän keskellä pihaa ja löysin kuin löysinkin bensatankin korkin! Kylläkin se oli hieman ruttuisempana kuin aikaisemmin, mutta toimi edelleen. Ei muuta kuin kadonnut lammas paikoilleen ja matka jatkui. Kummasti moinen alkoikin sitten jo hetken päästä naurattamaan.

Eikä se outo ääni ollut tullut bensatankin korkista vaan aikaisemmin ostamastani Battery-pullosta, joka oli kyljellään etupenkkien välisessä kourussa. Fiksuna tyttönä olin sitten jättänyt pullon korkin löysästi auki ja se piti sitä outoa ääntä kiihdytettäessä...

2 kommenttia tähän asiaan.:

Anonyymi kirjoitti...

:D Tuli heti mieleen meidän yhteinen reissu ja se kattila joka koki saman ikävän kohtalon kuin bensatankin korkkisi. LOL

Neiti X

Anonyymi kirjoitti...

Heheh :D Anulla on vissiin hyvä vaikutus autosta lentäviin osiin :D No hengissä olet, mikä tärkeintä. Vappuna Joensuuhun!

Kuisma vuan