tiistaina, huhtikuuta 28

Tampereilua

Tänään ei ollut koulua ja se oli järjettömän mukava asia. Jotenkin niin pahasti alkanut tökkimään tuo koulu tässä kevään aikana, kiitos ihanan ruotsin ja vieläkin ihanamman englannin... Ruotsissa ei sinänsä mitään vikaa, se nyt onkin ollut ihan järkevä ja hyödyllinen aine peräti (mikä on aika ihmeellistä). Elämäni ensimmäinen suullinen koekin oli tuossa viime viikolla kyseisestä aineesta ja arvosanaksi se mongertaminen kuuma peruna suussa tuotti 2 ja puoli. Ei hyvä, mutta ei huonokaan. Kuitenkaan ei ole tullut tuota ruottia turhan usein lärpätettyä. Norjaakin tulee puhuttua paljon useammin, varsinkin alkoholin vähäisellä avustuksella... Englannista nyt ei varmaan tarvitse todeta muuta kuin se, että olo on kuin yläasteelaisella ja on se opettaja kerennyt meidät tyhmiksikin haukkumaan.

Niin mutta tähän päivään. Vaelsin Tampereelle tuossa puolen päivän aikoihin. Äiti pyyhälsi Kajaanista junalla samaiseen kaupunkiin ja vietimme sitten päivä shoppaillen. Jännittävää miten sulavasti sitä osaa jo Tampereellakin navigoida.

Koluttiin siis Koskikeskus ja osa Hämeenkatua viidessä tunnissa. Löysin viimeinkin jopa Pieneen Suklaapuotiin, jonka ostokset (ihme kyllä) ovat vielä koskemattomina äidin laukussa. Tosin on tullut tänään herkuteltuakin... Ensin RAXissa käytiin imuroimassa navat täyteen pizzaa ja sitten kahviteltiin ja herkuteltiin paikallisessa konditoriassa. Virroille kun eksyydyttiin tuossa seitsemän jälkeen niin ostettiin vielä puolen litran paketti mokkasuklaajäätelöä, joka oli taivaallista!

Käteen reissulta jäi sydämenmuotinen sateenkaarenvärinen merkki, jonka voisi silittää esimerkiksi paitaan kiinni. Se tosin roikkuu hakaneuloilla nyt minun laukussa. Virroille eksyi myös muutama ilmaislehtinen ja tummansininen kauluspaita H&Mltä. Eikä maksanut paljoa eli 5 €! Kyseinen ruumiinpäällinen oli siis alennusrekissä. Harmittamaan jäi yhden lökäpöksyt, jotka ois nyt olleet 30 € jossain ihme alennuspöydässä Koskikeskuksen aulassa. Tilasin kuitenkin yhdet unelmafarkut jo aikasemmin tässä kuussa Ellokselta ja ne maksoi semmoset 40 eukkoo. Venytyskorut vetivät minua puoleensa asematunnelissa, mutta onnistuin välttelemään jälleen niiden kutsua.

Stereoääniterojektin biisitkin kuulostavat hyvältä ja ovat todella hyvällä mallilla. "Road" ja "Play that" lähtevät mukaan Joensuuhun. Ovat muuten semmosta matskua, että tyypeiltä tippuu päät kun ne kuuleevat kyseiset teokset. Huomenissa toivottavasti koulussa opiskellaan masterointia ja ensi viikolle saatiin kuin saatiinkin vielä yksi neljän tunnin sessioaika varattua juurikin tätä viimeistelyvaihetta varten. Olisi erittäin mukava väsätä jonkinlaiset levynkannet yms. härpäkkeet, että jäisi itselle ja läheisimmille tyypeille jaettaviksi jotain konkreettista. Kuunnellutin äidille noi biisit täällä kämpillä ja sen jälkeen se vaan tuumasi, että voisihan noi kuunnella toisenkin kerran.

Tämmöstä tänään. Ylihuomenna Joensuuhun!


Da Paita ~ 5 € @ H&M
(On se oikeasti tummansininen.)

0 kommenttia tähän asiaan.: