perjantaina, huhtikuuta 17

Humalahakuista

Mietiskelin tuossa juuri, että miten yltiömukavaa olisi päästä jälleen Kajaaniin nautiskelemaan alkoholia kera rakkaiden ystävien. Ei sillä, etteikö juominen olisi muka kivaa paikasta tai ajasta riippumatta. Kajaani kuitenkin tarjoaa siihen omat uskomattoman hupaisat ja miellyttävät ulottuvuutensa.

Ensinnäkin syy on varmasti seurassa. Itselle tutut ja rakkaat ihmiset ja heidän kanssa hauskanpito on aina riemukasta. Kukaan ei (turhan usein ainakaan) angstaile, oksentele tai haasta riitaa. Kaverista pidetään huolta.

Toiseksi illassa on paljon turvallista ja tuttua. Ei pelkästään kavereiden osalta, vaan myös illan kulun osalta. Tuttu kaupunki, tutut baarit. Ensin aloitellaan jossain, siitä sitten kapakkaan. Tällä iällä tietynlaista turvallisuutta ja tuttuutta on alkanut arvostamaan. Ei sillä, etteikö silloin tällöin ole paikallaan ennalta arvaamaton illan kulku. Tässä kohdassa täytyy kyllä sanoa, että turhan harvoin kaikki ovat menossa samaan baariin eikä jatkoja ole tarjolla tarpeeksi usein, jonne vielä kaikki tai ainakin suurin osa porukasta raahautuisi. Nämä ovat kuitenkin pieniä miinuksia muuten hyvin onnistuneissa iltamissa.

Kolmanneksi täytyy mainita, että minusta on vallan huvittavaa kuinka kaikki lähentyvät kummasti pikkupieruissaan. Toisaalta seurueemme vähemmistön muodostavat heterot, joten ehkä siksi juurikin illan aikana tyypit kiehnäytyvät toistensa ihoilla. Ehkä vielä huvittavampaa on kuitenkin, kun seuraavana aamuna kaikki vain nauravat sille kun joku on kiehnännyt jotakin. Toisaalta kun kaikki tietävät toisensa, ehkä siksi myös uskalletaan olla niinku ollaan, eikä sitä ajatella sen tarkemmin. Ei nimittäin ihan ensimmäisenä tulisi mieleen olla vaikka näissä piireissä täällä tyyppien iholla yhtä hanakasti. Syynähän ei varmaan ole se, että suurin osa on täällä miehiä :D Hyviä tyyppejä ne, mutta tosi asia on ettei näitä täällä olevia tunne vielä samalla lailla kuin Kajaanin immeisiä.

Ja nyt päästään taas tähän aiheeseen: onneksi kohta on kesä. Pääsee taas ryyppäilee tutussa ja rakkaassa seurassa.

Oi kesä! Ala tulla jo

0 kommenttia tähän asiaan.: