torstaina, huhtikuuta 16

Viikonloppu ja kesähaaveita

Tänään se alkoi jälleen. Viikonloppu. Kämppä vie kyllä suurimman osan vapaa-ajasta, voisi olla ihan kiva siivota tätä läävää taas viihteellisemmäksi. Voisin viedä jopa noi kirjaston kirjat viimeinkin takaisin ja ihan imuroida. Kesätassutkin voisi heittää Volvoon alle. Mutta vasta huomenna, tänään pitää lepäillä rankan kouluviikon päätteeksi. Tämäkin jakso nyt sitten puolessa välissä. Ensi viikolla koulua ma-ke ja sitten piiiiiitkä viikonloppu. Saa nähdä, jos vaikka innostus ajelee vähän pohjosemmaksi.

Tänään oli ihan kivaa koulussa. Siis englannin tunnilla nyt ei ollut mitenkään erityisen mukavaa, mutta sanoituksen tunnit oli taas aika riemukkaita. Kateltiin ja kuunneltiin sanoituksiltaan huonoimpia biisejä ja aikamoisia "helmiähän" tuolta löytyi.

Olen innoissani töistä! Menen siis todennäköisesti siivoamaan roskia kaupungista toukokuun puolesta välistä kesäkuun loppuun. Laskeskelin sieltä olevan tulossa ihan ok summan, jos niihn töihin oikeesti pääsen. Meinasin kyllä, että jos suorilla lopettaisi työt jo kesäkuun toiseksi viimeisellä viikolla kun viimeisellä viikolla on Pridet. Niitä en aio tänä vuonna jättää väliin mistään hinnasta! Tosin saa nyt nähdä sitten onko muut homppelit lähdössä Helsingin suuntaan missä vaiheessa ja että onko rahaa asustella siellä edes koko viikkoa. Kesäkuussa saattaa olla myös Kajaanin omat festarit, mutta saa nähdä tuleeko niitä. Rikastumaan siellä tuskin pääsee, mutta viime vuonna oli ainakin ihan jees olla siellä mukana pyörimässä. Voisi niistäkin vielä tässä soitella ja alkaa sitten hommailee näitä tyyppejä täältä rämpyttelee sinne.

Mitä lähemmäksi kesä tulee, sitä levottovammaksihan tässä näyttää käyvän.


♫ Kapasiteettiyksikkö - Pidä kiinni

1 kommenttia tähän asiaan.:

Maffa kirjoitti...

Housut kastuu tää oli tänään niin lehtimäinen tyyli. Kolahti ihanasti, kuulostaa hullulta mutta olenkin nyt sairas.

Kyllä se kesäkin on tulossa!

Maffa